Bianca Joca

Ioana Mîndru
May 3, 2019
Lara Dan
May 3, 2019

Bianca Joca

Dragi viitor studenti,

Eu am aplicat la LMA datorita pasiunii mele pentru engleză și franceză, dar și pentru ideea de a studia bazele economiei, prin intermediul acestor limbi.
Acest program mi-a oferit ocazia să studiez în altă țară. Așa că, în anul 2 de facultate mi-am facut bagajele și m-am indreptat către Angers, Franța. Un an în care am trăit experiențe de neuitat, în care am crescut și am învățat cum să fiu independentă, mi-am facut prieteni din muulte țări și, mai presus de toate, mi-am șlefuit competențele de lb. franceză. A fost nemaipomenit!
În vara dintre anul 2 si 3 mi-am facut curaj si am pornit în călătoria mea spre India, unde am făcut voluntariat cu AIESEC timp de 6 săptămâni, într-un orfelinat. Acolo am trăit o multitudine de experiențe care au contribuit la dezvoltarea mea personală. Este, într-adevăr, o oportunitate minunată pentru studenții care vor să trăiască out of the box.
Pe parcursul anilor de studiu, am fost voluntară într-un ONG și am ajuns să lucrez în organizarea de mobilități Erasmus+, și datorită competențelor filologice îmbunatatite la LMA ASE, am ajuns chiar să scriu proiecte de acest tip. Programul flexibil la facultate mi-a facilitat participarea în diferite mobilități Erasmus+ în străinătate.
Vă încurajez să alegeți programul LMA ASE dacă doriți să vă îmbunătățiți competențele filologice și economice și să profitați la maxim de oportunitățile care vin odată cu acesta.

Cu drag,
Bianca Joca, absolventă LMA ASE